Aanhuur / Expansie – Rent-Line

Aanhuur / Expansie

Wij zien panden en mogelijkheden. Ook als ze er niet zijn.

De fasen van groei of krimp die een bedrijf doormaakt, leiden tot zoekvragen naar passende huisvesting. Hoe complex en uitdagend die ook zijn, Rent-Line komt met het antwoord. Door onze jarenlange vertrouwensrelatie met vastgoedeigenaren, verhuurders en retailers kunnen wij in Nederland, België en Duitsland snel voor u schakelen. De afgelopen 10 jaar hebben wij veel geïnvesteerd in het opbouwen van een omvangrijk netwerk. We houden constant voeling en contact met de belangrijkste partijen in de markt. U plukt daar de vruchten van.

Via ons netwerk zien en horen wij sneller wanneer een pand ontwikkeld, getransformeerd en/of gesplitst gaat worden. Niet zelden halen wij voor onze opdrachtgevers panden ‘onder de markt’ uit die via een standaard online zoekvraag nooit worden gevonden. Wij combineren creativiteit en ervaring met een zorgvuldig opgebouwd netwerk, wat voor u resulteert in de best mogelijke oplossing.

Ook in het buitenland zoeken wij voor u de grenzen op

Wilt u als buitenlandse onderneming de Nederlandse markt betreden? Of wilt u vanuit Nederland uitbreiden naar de buurlanden België en/of Duitsland? Rent-Line is gespecialiseerd in het begeleiden van cross-border expansie. Maar ook, in tegengestelde beweging, in het begeleiden van fusies en overnames waarbij de vastgoedportefeuille vanuit kostenoogpunt moet worden geoptimaliseerd.

Wij gaan daarbij ver voor u. In Nederland zijn er bijna geen andere bedrijven met de uitgebreide kennis die wij hebben van de lokale markten in België en Duitsland. Wij durven nog een stap verder te gaan en te stellen dat wij op iedere plek in België en Duitsland voor u de optimale huisvesting vinden.

TOP