(Her)onderhandeling / Huurprijsherziening – Rent-Line

(Her)onderhandeling / Huurprijsherziening

Over onze kwaliteit valt niet te onderhandelen

Een van de momenten die van strategisch belang zijn in de relatie tussen u en de verhuurder, is het moment dat de einddatum van een huurcontract dichterbij komt. Gaat u voor verlenging of heeft u, al dan niet gedwongen door de omstandigheden, uw oog laten vallen op een andere locatie? In beide gevallen heeft u een partij nodig die het klappen van de zweep kent en voor u bij de verhuurder het onderste uit de kan haalt. Die partij is Rent-Line.

Normaliter voert de verhuurder veelal de boventoon in de onderhandelingsgesprekken. Wij weten echter hoe we moeten reageren en argumenten om de rollen om te draaien. Sinds jaar en dag voeren wij de onderhandelingen voor grote en groeiende bedrijven in de Nederland, België en Duitsland. Daarbij drukken wij ons succes uit in kostenbesparingen voor u. Bij 98% van onze dossiers realiseerden wij een besparing van gemiddeld 15 tot 30% voor onze opdrachtgevers.

Een lagere huurprijs is niet altijd het hoogst haalbare

Natuurlijk is de huurprijs een belangrijke component van het huurcontract. Bij de heronderhandelingen is de inzet vaak een verlaging van de maandelijkse huursom. Rent-Line kijkt bewust breder en verder. Dat kunnen wij omdat wij vooraf op basis van ervaring en marktonderzoek weten welke belangen de verhuurder heeft en wat de marktprijs is. Wij kennen de gesprekspartners aan de andere kant van de tafel en weten hoe we ze het best kunnen benaderen. Daarnaast beschikken we in Nederland, België en Duitsland over een uitgebreide database met actuele informatie over welke huurprijzen er op welke locatie betaald worden. Met die bagage en kennis halen wij er voor u meer uit dan alleen een huurverlaging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afspreken van een huurvrije periode of een bijdrage van de verhuurder aan uw verbouwing.

TOP