Strategisch advies / Portefeuille analyse – Rent-Line

Strategisch advies / Portefeuille analyse

Beter presteren begint met goed analyseren

Is uw bedrijf gegroeid van één naar meerdere vestigingen? Met die groei, groeit ook de behoefte aan overzicht en inzicht, weten wij uit onze praktijk. Rent-Line is uw externe vastgoedbeheerder als u er zelf de kennis, de tijd of de mensen niet voor heeft.

Rent-Line monitort, beheert en anticipeert. Wij handelen initiatiefrijk en pragmatisch, en nemen tijdig actie op ontwikkelingen in uw organisatie en/of markt die van invloed zijn op uw vastgoed. Vanzelfsprekend doen wij dat ook als de einddatum van een huurcontract nadert. Of als we tussentijds kansen zien die uw vastgoedportefeuille ten goede komen.

Wij analyseren uw vestigingen aan de hand van verschillende criteria zoals bereikbaarheid, locatie, gebouw en marktindicatoren (o.a. huurprijsniveau, incentives etc.). Wat doen uw concurrenten? Welke stedenbouwkundige plannen liggen er? Hoe zit het met de demografische ontwikkelingen in een bepaald gebied? Dat en meer nemen wij mee in onze rapportages, waarin u leest of de prestaties van een vestiging in lijn liggen met de doelstellingen van uw organisatie.

TOP